Ondernemers uit Noord-Irak bezoeken Alkmaar

Op maandag 15 maart a.s. brengt een delegatie van 19 bedrijven uit de buurt van Erbil, Noord-Irak een bezoek aan onze regio. De deelnemers aan deze handelsmissie worden onder meer ontvangen bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar. Dit bezoek is een vervolg op de succesvolle uitgaande handelsmissie in november 2009 naar Noord-Irak (Kurdistan) door twintig Nederlandse bedrijven.

Er komen ondernemers van bedrijven uit verschillende sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, olie, bouw, constructie, zware machines en grondverzetmachines, kassenbouw, kledingindustrie, meubelindustrie en elektronica. Zij maken graag kennis met Nederlandse ondernemers om te kijken naar samenwerkingsmogelijkheden.

Hoewel Irak voor vele bedrijven niet op de prioriteitenlijst staat voor wat betreft zakendoen, zijn de handelsmogelijkheden met Irak-Kurdistan verrassend goed te noemen. De onderstaande bedrijven Boon Edam B.V. en EPS Housing Technology kunnen de deelnemers uitgebreid over hun handelservaringen met Irak-Kurdistan informeren.

Op 15 maart vanaf 10.30 uur kunt u bij KvK Alkmaar de deelnemende bedrijven ontmoeten. Op 16 maart is de delegatie bij KvK Rotterdam.
Het programma in Alkmaar is als volgt gepland:
10.15 uur: Ontvangst
10.30 uur: Welkomstwoord door Kamer-voorzitter Dr. Gerrit Valk
10.45 uur: Inleiding door de heer Raymon Wortel, export area manager Boon Edam B.V.
11.15 uur: Inleiding door de heer A.K. Faraj , EPS Housing Technology
11.45 uur: Vragen en antwoorden
12.00 uur: Lunch
13.00 uur: Matchmaking (tot 15.00 uur)

Wilt u hierbij aanwezig zijn, neem dan contact op met de beleidsadviseur internationale handel, René Hoekstra: rhoekstra@alkmaar.kvk.nl
Kamer van Koophandel Kamer van Koophandel