Ondernemen in zwaar weer

Bestel het nieuwe Geldboek van de KvK

In economisch moeilijke tijden voorkomt u veel problemen door uw financiën goed te organiseren. Ook als u dit doet, kunt u echter te maken krijgen met bijvoorbeeld klanten die te laat betalen, of met onverwachte risico’s. Daarom is het belangrijk dat u tijdig bijstuurt, de juiste stappen zet en een extra beroep doet op uw ondernemersvaardigheden.

Advies en seminars van uw KvK     
Als u financiële problemen heeft, dan is het belangrijk dat u advies inwint en maatregelen neemt. Als u hiermee wacht, dan nemen de problemen en kosten alleen maar toe. De KvK kan u adviseren of doorverwijzen. Daarnaast kunt u seminars volgen bij de KvK, over het omgaan met de economische crisis.

Het nieuwe Geldboek voor ondernemers
In maart 2010 is de nieuwste versie van het ’Geldboek voor ondernemers’ uitgekomen. Uitgegeven door het Ministerie van Economische Zaken. De brochure is een leidraad bij het vinden van het evenwicht tussen het inkomen uit onderneming en de financiële behoeften van de huishouding thuis. U krijgt onder meer informatie over de privé- en zakelijke begroting, bedrijfskosten, financieringsmogelijkheden, belastingen, financiële problemen en inkomensondersteuning. Download of bestel (gratis) het Geldboek (http://www.ez.nl/Actueel/Publicaties/Publicaties_2010/Geldboek_voor_Ondernemers_Een_onderneming_en_uw_prive_geldzaken).
Geldboek voor Ondernemers Geldboek voor Ondernemers