Miljoenen voor bedrijventerreinen

Het rijk heeft inmiddels het Provinciaal Herstructurerings Programma goedgekeurd. Hierdoor zijn 13,5 miljoen euro beschikbaar gekomen om de herstructurering van Noord-Hollandse bedrijventerreinen te ondersteunen. Daarnaast heeft de Provinciale Staten van Noord-Holland bepaald dat er nog eens 10 miljoen euro beschikbaar moet komen voor herstructurering.

Bijeenkomst over herstructurering van verouderde bedrijventerreinen
Wilt u weten hoe de provincie de komende tijd de, in totaal 23,5 miljoen euro, wil gaan inzetten? Onder meer met het vervolg op de succesvolle HIRB-regeling. Kom dan naar de bijeenkomst over herstructurering van verouderde bedrijventerreinen op 23 september van 13.00 – 17.00 in de Koekfabriek, Westzijde 188 in Zaandam.

Inhoud bijeenkomst
Naast de presentatie van het vervolg op de HIRB-regeling zal Ruud Bergh, directeur van de Schiphol Area Development Company, in zijn verhaal ingaan op het door de TU Delft en INBO uitgevoerde onderzoek naar vernieuwende ontwikkelstrategieën voor bedrijventerreinen. Verder gaat Rinco Bakker, als parkmanager op de Waarderpolder genomineerd als Bedrijventerrein Man/Vrouw 2010, in op de ervaringen met duurzaam beheer op de Waarderpolder. Niet voor niets is de Waarderpolder in 2009 uitgeroepen als best geherstructureerd bedrijventerrein en de ervaring van Rinco kan andere gemeenten helpen bij het vormgeven van een duurzaam beheer.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie over het programma kunt u contact opnemen met mevrouw Reussink, e-mail: reussinka@noord-holland.nl. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via onderstaande website.

Bron: Provincie Noord-Holland