Startersdag in Heerhugowaard

6 november is de dag!

2,5 miljoen Nederlanders denken wel eens aan het starten van een eigen bedrijf, circa 105.000 mensen nemen ook daadwerkelijk de stap. Zo´n 27.000 potentiële ondernemers bezoeken jaarlijks de landelijke startersdag van de Kamer van Koophandel, die op 21 locaties verspreid door het land gehouden wordt. Op 6 november a.s. wordt de Startersdag van de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland in Heerhugowaard gehouden.
 
Behalve voor (pre)starters is de dag uiterst interessant voor de net gestarte ondernemers. Vorig jaar bestond 25% van de bezoekers uit ondernemers die al een eigen onderneming hebben.
De Startersdag is een informatiedag voor iedereen die goed voorbereid met zijn eigen bedrijf wil beginnen of informatie wil verkrijgen over het starten van een eigen bedrijf. Door middel van workshops, presentaties en individuele gesprekken krijgen (potentiële) starters antwoord op al hun vragen over het beginnen van een eigen bedrijf.

Tijdens de Startersdag 2010 presenteert de Kamer van Koophandel dit jaar onder andere een 10-stappenplan voor de startende ondernemer. Zij leren zo hun ondernemerskwaliteiten kennen, leren over marktverkenning en alles over juridische en fiscale regels.

Het programma in Heerhugowaard
Waar: ROC Horizon College Heerhugowaard, Umbriëllaan 2, 1702 AJ Heerhugowaard
Wanneer: Zaterdag 6 november 2010, 10:00 uur - 16:00 uur
Toegang: Gratis
Voor meer informatie op onderstaande link.

Een greep uit het programma:
- Informatiebeurs: Ontmoet partijen die van belang zijn bij het starten van een eigen bedrijf.
- Workshops: Vergroot je kennis via praktische workshops, verzorgd door vakspecialisten.
- Netwerkcafé: Leer effectiever netwerken en ontmoet potentiële zakenrelaties.
- Logoloket: Zet de eerste stap naar een logo voor je eigen bedrijf.