Odysee® Shades verkrijgbaar bij Noord-West Interieurs

De SUNWAY® Odysee® Shade is een innovatief product, dat tot de familie van de populaire Duette® Shades behoort. De Odysee® Shades hebben een zelfde isolerende werking als Duette® Shades, maar met de unieke mogelijkheid de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen. 

Odysee® Shades zijn in mooie naturel kleuren leverbaar. De nonwoven stoffen zijn lichtdoorlatend en zorgen voor prachtig gefilterd licht. Aan de achterzijde zijn de stoffen altijd wit, voor een uniform beeld van buitenaf.

Er zijn 3 kleuren hardware leverbaar: wit, crème en geanodiseerd aluminium. Odysee® Shades zijn leverbaar met 3 bedieningsopties: Eindloos koord (standaard), PowerTouch en Simplicity motor.

Eindloos koord

De SUNWAY® Odysee® Shade wordt standaard geleverd met eindloos koordbediening. Met de eindloos koordbediening kunt u de Odysee® Shade zowel neerlaten en optrekken als de cellen in- en uitvouwen.

PowerTouch

Optioneel kan de SUNWAY® Odysee® Shade geleverd worden met de koordloze PowerTouch bediening (meerprijs). Dit is een batterij aangestuurde motor die wordt aangedreven door een extern battery pack van 12 Volt. De bediening gaat door middel van een witte kunststof stang met een druktoets bediening. De Odysee® Shade kan met de op- en neertoets eenvoudig bediend worden.

 

Bekijk deze prachtige collectie in één van onze vestigingen.

Ody-3 Ody-3
Ody-2 Ody-2
Ody-1B Ody-1B
Ody-1A Ody-1A