KLEURTRENDS 2017

Kleur van het jaar: Denim Drift

Kleur van het jaar: Denim Drift (S0.10.50)

Voor 2017 is “Denim Drift” dé kleur van het jaar (S0.10.50): een tijdloze en veelzijdige kleur die mooi aansluit bij de tijdgeest en die steeds een ander karakter heeft, afhankelijk van de lichtval, de kleuren waarmee hij wordt gecombineerd of de toepassing.

Blauw is de kleur van het leven, de meest gedragen kledingkleur, de kleur van de weidse verten waarop we onze blik richten, van water dat verfrist. Blauw is een constante en blijvende waarde. Het is een kleur die het hele leven omspant, van het diepste inktblauw tot het mistig, bleek lichtblauw. Blauw is koningsblauw, maar ook jeansblauw en overallblauw.

Denim Drift is de must-have kleur van 2017. Een kleur waarmee u alle kanten op kan, die in allerlei leef- en woonstijlen past en daarmee de ideale keuze is om onze kijk op 2017 te illustreren.

De kleur van het jaar Denim Drift direct in huis halen?

De code van deze kleur is S0.10.50. Schrijf deze kleurcode op en ga met de code naar de verfspeciaalzaak bij jou in de buurt. Laat voor de beste kleurweergave de kleur altijd in Sikkens verf mengen.

Kleurentrends voor 2017

Naast de kleur van het jaar, stelt Sikkens 4 hedendaagse trendpalletten voor: New Romanticism, The Working Home, Shared Individualism en Considered Luxury. Bekijk de video en raak geïnspireerd!

 

Meer info:

Jac Vink

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

jacvinkbinnenverf jacvinkbinnenverf