Beveiligingscamera op Zonne energie

Solar Cam beveiligt overal - ook waar geen stroom is.

 

Verbeter de veiligheid op afgelegen terreinen met continue camerabewaking. Ook als op die plek geen internet of stroom beschikbaar is. Klinkt dat als een illusie?  

 

Verlaten bouwterreinen. Afgelegen landbouwpercelen of donkere en desolate parken. Projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren, boeren en gemeentemedewerkers breken zich soms het hoofd hoe ze kunnen voorkomen dat vandalen en criminelen op zulke locaties ongehinderd hun gang kunnen gaan. Effectieve beveiliging lijkt onmogelijk: 24-uursbewaking te duur of onmogelijk bij gebrek aan menskracht en doordat de terreinen geen stroom- of internetverbinding hebben zijn camera’s of alarmsystemen niet geschikt.

 

Met de Solar Cam is dat verleden tijd. Speciaal voor afgelegen locaties zonder toegankelijke elektriciteitsvoorziening heeft HikVision de Solar Cam ontwikkeld. Met slimme zonnecellen die maar liefst zeven dagen zonder zon kunnen bewaakt de innovatieve Solar Cam afgelegen natuurgebieden, verlaten bouwterreinen en uitgestrekte agrarische bedrijven. En natuurlijk 24 uur per dag, zeven dagen per week. De camerabeelden zijn makkelijk via een gratis app te bekijken - live of later.

 

De Solar Cam is te koop of te huur - ook voor tijdelijke evenementenlocaties is deze draadloze bewakingscamera de ideale oplossing.